10 Jul 2013

Janji-Janji Romantis Baru Couple Seminggu

Romantis Couple Seminggu Yaayy

Hihih. Tengah layan youtube kemudian.. what couple seminggu parody? apakah? tonton tonton tonton.. apa? Eh? Lagi banyak parodi? Apa? Cari video ori video ori video ori. Ha.. akhirnya, inilah hasilnya, surat cinta penuh 'promises' dari 'the other half of' Khuzairy Yahya, couple seminggu Yaayy! :P


- - -
Hai assalamualaykum w.b.t.

Okay hari ni saya buat video untuk buah hati saya sorang je yang sangat saya sayang iaitu Khuzairy Yahya. Okay Ery awak dengar ni saya nak nyanyi ok one two three..

Kau ada dikala aku suka
Dikala aku duka
Setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala aku perlu
Setia menemaniku
Genggam erat tanganku bila aku jatuh

PS: Lagu Sahabat - Najwa Latif

Okay awak saya janji dengan awak ni saya janji ni tangan saya steady ni saya janji..
1. Saya janji saya akan sayangkan awak sampai habis nyawa saya, okay melainkan awak yang tinggalkan saya la.. saya tak boleh buat apa-apa. Okay awak saya janji lagi satu,
2. Saya akan cinta awak sampai saya mati, melainkan awak jela yang dah tak cinta saya.
3. Lagi satu saya akan jadi yang terbaik untuk awak, melainkan saya dah takde.

Okay awak, ha awak ha lagi satu, awak ingat tak hari ni hari apa. Hari ni hari sabtu. Jawapannya adalah kita dah cukup seminggu. Yaaayy.. dah seminggu dah kita bersama kan. Okay awak saya harap kita dapat bersama sampai selama lama lama lama lama lamanya. Selamanya. Awak dengar tak, selamanya. Bukan setahun, bukan sehari, bukan empat hari bukannya apa apa apa. Selama lamanya. Okay awak saya nak cakap lagi ni yang saya sayang sangat dekat awak saya harap awak pun macam tu.

Awak tahniah tau --- kalau awak menang, --- sekolah kami dapat nombor tiga jer. Okay lah awak emm setakat ni je kot sebab saya tak larat sangat saya happy sangat walaupun saya demam hari ni saya happy sebab saya nak buat video ni untuk awak!! Okay awak bye, assalamualaykum

Hanya aku huu uu.. huu.. uu..

PS: Lagu Hanya Aku - Hyper Act
- - -

(Video) Budak baru couple seminggu - original edition


PS: Oh! Nama awek ni Puteri Awani Ahmad. Lololol

PS: So suwiitt.. yaayy :P clap sikit kagum sangat hihih :) Kanak-kanak ribena sekarang memang buat geli hati betul. Hari-hari biasa pun meriah sekarang ni. Habislah Ery tu, mesti kena bahan kat sekolah sampai habis usia semua boyfriend dalam dunia sekarang jealous dengan awk. Hahahah

Gambar-gambar budak couple seminggu
couple seminggu 1
couple seminggu 2
couple seminggu 3
couple seminggu 4

Tapi kan.. maybe couple seminggu ni betul-betul kekal hanya seminggu sajalah :( Ada konflik lelaki ni dikatakan agak playboy (rumor sahajalah) dan ada gambar couple kita ni berpegangan tangan 'diluar pernikahan' dan akibatnya dikutuk rakan-rakan. Kesimpulannya mungkin boleh diagak berdasarkan komen En. Ery pasal video tuju-tuju viral yang beliau dah terima dan satu dunia tahu.

couple seminggu 5

Sad ending maybe? Huh cinta monyet.
Jobdirumah Review
Jobdirumah Review