29 Oct 2014

#AwakKatMane - Taufik Batisah #MV

Simple je lagu ni. #AwakKatMane awak awak kat mane, #AwakKatMane awak awak kat mane. Meluat ka? Hihih. Tetiba famous sebab Taufik Batisah, juara Singapore Idol, muncul nyanyi opening di anugerah planet muzik Singapore bulan Oktober 2014.

Awak Kat Mane

Lagu #AwakKatMane guna suara awek ni, macam perli sesetengah awek yang selalu tanya mana dan terlalu bergantung kepada boyfriend setiap masa sampai boyfriend meluat nak balas call/ sms. Ada misteri kat sini, siapa awek yang jadi vokal untuk #AwakKatMane ni. Tak adil la suara awek tu dari awal lagu sampai akhir tapi tiada siapa dia tu.


Music Video produced & directed by: Sheryl Tan

Lirik / mp3 / info #AwakKatMane: Klik sini.
Jobdirumah Review
Jobdirumah Review