29 Oct 2014

#AwakKatMane - Taufik Batisah #lirik

Awak Kat Mane lagubestbest
Lirik Lagu/ Lyrics
Awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap) Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, Nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit-sikit dia mesti tanya dimana

(Rap) Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira dimanapun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (Kau dengar ni)

Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya dimana

Video Muzik/ Music Video
#AwakKatMane official MTV

Nada Pemanggil/ Ringback Tone RBT (Malaysia)
Maxis / Hotlink Caller Ringtones: (DAIL) *131*CODE# tekan CALL
Celcom Call Me Tones: (DAIL) *888*CODE# tekan CALL
Digi Color Tunes: (SMS) CT CODE ke 20000
U Mobile Colour Tones: (DAIL) *118*CODE# tekan CALL

Muat Turun MP3/ MP3 Download
-

Info Muzik/ Music Info
Tajuk Lagu/ Song Title: #AwakKatMane
Artis/ Artist: Taufik Batisah
Album: Fique (2014)

Music & Lyrics: Taufik Batisah
Produced by: Taufik Batisah

(P) 2014 Hype2 Pte Ltd
Jobdirumah Review
Jobdirumah Review