4 Dec 2014

Harga Dangdut Amelina RM14,000.00

Ada khabar angin mengatakan Ajai menerusi syarikatnya Wake The Baby selalu syarikat pengurusan / label untuk kemunculan semula ratu dangdut Amelina mengenakan caj tinggi untuk persembahan korporat. Sekitar dua kali ganda berbanding harga sebelum Amelina menghilangkan diri dulu.

Amelina Dangdut

Dulu harga Amelina RM7000 okay!! jadi sekarang dua kali ganda, dengan kos dan nilai duit sekarang, dengan nama Amelina yang telah gah sebelum ini. Boleh ura-urakan sekitar RM14K untuk satu-satu persembahan. Masyuk giler. Sesuai dengan taraf 'ratu dangdut', Amelina nampaknya dah pintas terus kebanyakan penyanyi-penyanyi lain dari segi harga dan nilai persembahan.

Amelina Dangdut Wake The Baby

Harga ini boleh membunuh kedatangan semula Amelina dalam muzik kot. Tapi entahlah. Sekarang dah ada beberapa syarikat Singapura yang berminat walaupun belum ada pengesahan. Dan.. harga persembahan Amelina boleh dirunding lagi, jangan risau.

Amelina belum sedia nak nyanyi lagi sebenarnya. Sedang dalam memperbaiki diri/ vokal. Pasal lagu baru, nanti bila keluar, Amelina akan pergi hantar sendiri lagu ke stesen-stesen radio.

Moral: Cipta nama macam Amelina, kemudian walau apa yang terjadi, wang akan datang sendiri.

Download Mp3 Amelina
Ratu Dangdut - Amelina (iTunes)
Jobdirumah Review
Jobdirumah Review